Ongeval op kruising Reggersweg – Klaas Kloosterweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Reggersweg-Staphorst-08STAPHORST – Bij een ongeluk op de kruising van de Reggersweg met de Klaas Kloosterweg is vanmiddag één persoon gewond geraakt. De bestuurder van de Audi rijdend op de Klaas Kloosterweg verleende geen voorrang aan een automobilist in een BMW op de Reggersweg.

De BMW boorde zich in de flank van de Audi waardoor deze over een slootje schoot en in een weiland tot stilstand kwam. De automobilist die geen voorrang verleende raakte hierbij gewond aan zijn hoofd. Hij is door ambulancepersoneel ter plaatse behandeld maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De andere automobilist bleef ongedeerd.

Beide voertuigen moesten worden afgevoerd. Voor één van de voertuigen werd bergingsbedrijf Hooikammer ingeschakeld.