Brandweer Zwartsluis neemt afscheid van collega

Henry-Wallinga©-Afscheid-NeddyMooiweer_Zwartsluis-08ZWARTSLUIS – De brandweer van Zwartsluis heeft dinsdagavond op ludieke wijze afscheid genomen van collega Neddy Mooiweer. Na 25 jaar kwam er dan echt een eind aan de loopbaan van brandweerman Neddy. Een kwart eeuw brandweerman, trouw op de oefening en uitruk.

De inwoners van Zwartsluis zal het zeker niet zijn ontgaan. Op een kar werd het afzwaaiend lid door het dorp gereden met voor en achter hem een brandweerauto. Met zwaailicht en sirene trok de stoet door de straten. Neddy had vele taken bij de post. Naast chauffeur, manschap, oefenleider en medewerker voor het onderhouden van de ademluchttoestellen was Neddy ook lid van het nazorgteam.

Op de jaarlijkse korpsavond zal officieel afscheid worden genomen van deze zeer gewaardeerde collega. Neddy hartelijk dank voor je tomeloze inzet namens al je collega’s.