Brandweer Genemuiden neemt afscheid van Anja

Henry-Wallinga©-Afscheid-Anja-Abma-Genemuiden-07GENEMUIDEN – De brandweer van Genemuiden heeft donderdagavond, tijdens de laatste oefenavond voor de zomervakantie, afscheid genomen van een collega. Anja Abma verlaat na ruim 13 jaar het hechte brandweerteam van de tapijtstad.

Zoals gebruikelijk werd het afzwaaiend lid opgehaald van huis om op passende wijze afscheid te nemen. Een containerbrand aan de Schering zorgde nog voor enige vertraging maar uiteindelijk kon de ceremonie toch doorgaan. Met veel lawaai werd een laatste ronde in de brandweerauto gemaakt. Op een spandoek was te lezen dat het afscheid toch wel pijn deed bij de brandweermannen en de als laatste overgebleven brandweervrouw Mirjam: Met pijn in ons hart nemen we afscheid van onze brandweermeid.

Anja hartelijk bedankt voor je inzet namens al je collega’s.