Kop-staart aanrijding op Blauwehandseweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Blauwehandseweg-Wanneperveen-10WANNEPERVEEN – Op de Blauwehandseweg heeft vrijdagmiddag een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de grote parkeerplaats bij het recreatiestrandje.

De bestuurder van de Volkswagen Passat merkte te laat een Peugeot 206 op en botste hier achterop. Zowel de bestuurder van de VW als een bijrijdster uit de Peugeot zijn onderzocht op letsel door ambulancemedewerkers. Beide hadden op wat blauwe plekken en wat stijve spieren na geen letsel.

De brandweer van Zwartsluis was uit voorzorg mee gealarmeerd maar hoefden niet in actie te komen. Het verkeer liep door het ongeval behoorlijke vertraging op. Nadat de ambulance, zonder patiënt, weer vertrokken was kon het verkeer om beurten langs het ongeval. De twee voertuigen werden door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.