Tractor gekanteld na aanrijding op Westeinde

Henry-Wallinga©-Ongeval-Westeinde-Nieuwleusen-05NIEUWLEUSEN – Op het Westeinde in Nieuwleusen is vanmiddag een tractor gekanteld na een aanrijding met een personenauto. De tractor reed in de richting van Nieuwleusen en wilde linksaf een erf inslaan. Op datzelfde moment besloot de automobiliste die achter de tractor reed deze te gaan inhalen.

De auto botste op de kuilvoersnijder en het achterwiel van de tractor waardoor deze op de zijkant terecht kwam. De tractorbestuurder raakte niet gewond, de 25-jarige bestuurster van de auto is voor een onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

De zwaar beschadigde auto is door bergingsbedrijf Wolves afgevoerd, de tractor werd door collega’s van de tractorbestuurder weer op de banden gezet en afgevoerd.