Automobilist rijdt tegen geparkeerde auto

Henry-Wallinga©-Ongeval-Ridderstraat-Hasselt-05HASSELT – In de Ridderstraat is donderdag aan het einde van de middag een automobilist op een geparkeerde auto gereden. Door de klap vloog de geparkeerde auto enkele meters vooruit en kwam vervolgens klem te zitten op een paaltje.

De automobilist en een inzittende zijn door ambulancepersoneel onderzocht maar hadden geen letsel. De beide voertuigen raakten door het ongeval dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgevoerd. De eigenaresse van de geparkeerde auto werd door de politie op de hoogte gebracht van het voorval. Zij zat op visite enkele huizen verderop maar had van het ongeval niets meegekregen.

Een medewerker van de gemeente Zwartewaterland heeft, nadat de voertuigen waren geborgen, direct het paaltje weer teruggeplaatst.