Man valt van dak en raakt met hoofd betonnen vloer

Henry-Wallinga©-Ongeval-Meent-Hasselt-05HASSELT – Bij werkzaamheden aan een woning is donderdagmorgen rond 09:00 uur een man ernstig gewond geraakt. De man viel van een dak en kwam met zijn hoofd op de betonnen vloer terecht. De man raakte dusdanig gewond dat naast een tweetal ambulances ook de traumahelikopter werd ingezet.

De trauma-arts was snel ingevlogen om de verpleegkundigen te assisteren om de man te stabiliseren. De helikopter werd geparkeerd op een veldje in de wijk “om de Weede”. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het mobiel medisch team is met de patiënt meegegaan. De bemanning van de traumahelikopter heeft de arts later bij het Zwolse ziekenhuis weer opgepikt.

Over de oorzaak van het ongeval en het letsel van de man is momenteel nog niets bekend.