Rioolwerker komt om het leven bij bedrijfsongeval

Henry-Wallinga©-Bedrijfsongeval-Stationsweg-Zwartsluis-01ZWARTSLUIS – Bij een bedrijfsongeval aan de Stationsweg is vanmorgen een 31-jarige man uit Tollebeek om het leven gekomen. De man was voor een bedrijf uit Kraggenburg bezig met rioolwerkzaamheden bij een horecagelegenheid toen hij werd bedolven onder een betonnen plaat.

Door onbekende oorzaak kwam de plaat aan het schuiven en kwam bovenop de man terecht. Collega’s van de man alarmeerden snel de hulpdiensten. Brandweer, politie ,ambulance en een traumahelikopter werden opgeroepen maar voor de man was alle hulp te laat. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (voorheen Arbeidsinspectie) en de politie doen onderzoek naar het ongeval.