Auto op de kop in sloot langs Nieuwe Weg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Sloot-N759-Genemuiden-03GENEMUIDEN – Op de Nieuwe Weg, de N759, is zaterdagmorgen een auto van de weg geraakt en op de kop in een sloot terecht gekomen. De automobilist kwam ter hoogte van de rioolwaterzuiveringsinstallatie met de wielen in de berm en probeerde door een ruk aan het stuur te geven weer op de weg te komen.

Helaas gebeurde het tegenovergestelde. De auto werd onbestuurbaar, ploegde door de berm en kwam vervolgens op het dak in de sloot tot stilstand. De drie inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten. Een passant heeft het doorweekte drietal opgevangen in zijn  auto om weer op temperatuur te komen.

Één van de inzittenden is door ambulancepersoneel onderzocht op letsel. Hiervan was gelukkig geen sprake waarna de drie thuis werden gebracht. De totaal vernielde auto is door bergingsbedrijf Hooikammer uit de sloot getakeld en afgevoerd. Tijdens de berging werd het verkeer om beurten langs het bergingsvoertuig geleid.