Geen gewonden bij kettingbotsing op Hasselterweg

Henry-Wallinga©-Ongeval-Kettingbotsing-Lichtmis-01DE LICHTMIS – De hulpdiensten moesten vrijdagmorgen uitrukken voor een ongeval met letsel op de Hasselterweg. Ter hoogte van de verkeerslichten bij De Lichtmis was een kettingbotsing ontstaan waarbij zes voertuigen betrokken waren.

Ondanks de serieuze melding dat er een voertuig met kinderen bij betrokken was viel het uiteindelijk allemaal erg mee. Na controle bleek dat niemand letsel had opgelopen. De kinderen die in een van de voertuigen zaten kregen uit van ambulancemedewerkers een troostbeer om van de schrik te bekomen.

Nadat alle betrokkenen de nodige gegevens hadden uitgewisseld kon bergingsbedrijf Hooikammer beginnen met het vrijmaken van de drukke weg. Drie voertuigen moesten worden afgevoerd, de andere drie konden zelf hun weg vervolgen.