Automobilist gewond bij aanrijding op Hasselterweg

Henry-Wallinga©Ongeval-Hasselterweg-Stadshagen-Zwolle-01ZWOLLE – Bij een kop-staart aanrijding op de Hasselterweg in de wijk Stadshagen is maandagavond rond 17:30 uur een automobilist gewond geraakt. De man botste met zijn bedrijfswagen door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger. Door de klap schoot deze personenauto de berm in en kwam tegen een talud tot stilstand. De bedrijfsauto kwam in de middenberm van de drukke rondweg terecht.

De bestuurder van de bestelbus werd met letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de aangereden auto werd ook onderzocht op letsel maar hier was geen sprake van. Het ongeval zorgde voor de nodige overlast. Het verkeer kon namelijk maar gebruik maken van een rijstrook. Bergingsbedrijf Wolves heeft beide voertuigen afgevoerd.