Blikschade bij ongeval op splitsing in Giethoorn

Henry-Wallinga©-Ongeval-BartusWarnusweg-Giethoorn-02GIETHOORN – Brandweer, politie en ambulance werden vanmorgen met spoed verwacht bij een ongeval met letsel op de Bartus Warnersweg. Op de splitsing ter hoogte van de N334 waren twee personenauto’s op elkaar gebotst.

De bestuurder van een Citroen C4 Picasso wilde links richting de Beulakerweg afslaan, nam daarbij de bocht iets te krap en botste op een Suzuki. Het echtpaar in deze auto zat netjes te wachten op het ander voertuig dat voorrang had, toen deze hen plots aanreed. De bijrijdster van de Suzuki is door ambulancepersoneel onderzocht op letsel maar hiervan was geen sprake. De opgeroepen brandweer kon al snel weer inrukken, voor hen waren er geen werkzaamheden.

De politie nam de verklaringen op van beide bestuurders waarna bergingsbedrijf Hooikammer het sein kreeg om de voertuigen te komen afslepen.