Ongeval tussen brommer en auto bij ambulancepost

Henry-Wallinga©-Ambulancepost-Lichtmis-05Rouveen – Bij een aanrijding tussen een brommer en een auto is maandagmorgen een bromfietser gewond geraakt. De jongeman moest overgebracht worden naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Volgens een politiemedewerker vielen de verwondingen van het slachtoffer mee.

Het ongeval ontstond toen een automobilist vanaf de Oude Rijksweg naar de ambulancepost afsloeg. Daarbij zag de bestuurder een van recht komende brommerrijder op het fietspad over het hoofd met een aanrijding als gevolg.

Medewerkers van de verkeersongevallendienst stelden een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. De brommer werd onderworpen aan een meting van de constructiesnelheid. Ook werd een remproef gedaan met zowel de auto als de bromfiets.Link naar video: https://www.youtube.com/watch?v=Fq8sh3cDqUc