Auto op de kop in greppel bij eenzijdig ongeval

Henry-Wallinga©-Nieuwededemsvaartweg-Lichtmis-05DE LICHTMIS – Bij een eenzijdig ongeval op de Nieuwe Dedemsvaartweg, de N377, is vanmiddag een auto op de kop in een greppel belandt. De bestuurder merkte een file te laat op en stuurde zijn auto de berm in om een botsing te voorkomen.

De kleine file die de bestuurder over het hoofd zag ontstond door snoeiwerkzaamheden in de berm van de weg tussen Nieuwleusen en De Lichtmis. Om een veilige werkplek te creëren was een snelheidsbeperking opgelegd.

De man kon zelf uit de totaal vernielde auto klimmen die ondersteboven in een droge sloot lag en is door ambulancepersoneel op letsel gecontroleerd. Van letsel was gelukkig geen sprake. Berger Hooikammer heeft de auto uit de greppel getakeld en afgevoerd.