Auto met aanhanger over de kop op Hessenweg

Henry-Wallinga©-Hessenweg-Dalfsen-04DALFSEN – Een auto met aanhanger is donderdagmiddag rond kwart voor één op de Hessenweg bij Dalfsen over de kop geslagen. De automobilist kwam daarbij wonder boven wonder met de schrik vrij.

De man reed richting Zwolle toen plots de aanhanger hevig begon te slingeren. De auto werd onbestuurbaar en vervolgens sloeg de combinatie om. De auto sloeg over de kop en kwam op de parallelweg op de kant tot stilstand. De aanhanger bleef ondersteboven liggen.

De opgeroepen brandweer van Dalfsen behoefde niet in actie te komen. Ook het medisch personeel kon al snel weer terug naar de post. Berger Leerentveld heeft de auto en de aanhanger weer op de wielen getakeld en afgevoerd. Het verkeer op de Hessenweg ondervond geen hinder van het ongeluk, de parallelweg was gedurende het ongeval afgesloten voor het verkeer.