Weer auto uit de bocht op knooppunt Lankhorst

Henry-Wallinga©-Knooppunt-Lankhorst-01LANKHORST – Op het knooppunt Lankhorst is vanmiddag wederom een auto uit de bocht gevlogen. Ditmaal kwam de bestuurder net op tijd tot stilstand voor een vijvertje. De man raakte op de A28 in de bocht naar de A32 in de slip en waardoor de auto onbestuurbaar werd.

De bestuurder raakte niet gewond en kon zijn auto zelfstandig verlaten. Opgeroepen brandweereenheden van Staphorst en Nieuwleusen konden dan ook al snel weer retour. Op de plek van het ongeluk gebeuren geregeld ongevallen. Nog dezelfde middag raakte opnieuw een auto van de weg. Ditmaal kwam het voertuig in de rechterberm terecht.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft in beide gevallen de auto uit de berm getakeld en afgevoerd. Het verkeer heeft enige hinder ondervonden bij de ongevallen.