Forse schade maar geen letsel bij ongeval op A28

Henry-Wallinga©-A28-viaduct-Lichtmis-01DE LICHTMIS – Zaterdag net na het middaguur kregen brandweer, politie en ambulancedienst een melding binnen van een ongeval met letsel en mogelijke beknelling op de A28 ter hoogte van De Lichtmis. Midden op het viaduct over de N377 waren twee voertuigen, tijdens het wisselen van rijstrook, met elkaar in aanraking gekomen.

Al snel bleek dat er van een beknelling geen sprake was waarop de brandweerkorpsen van Staphorst en Zwolle weer terugkeerden naar hun kazernes. De twee bestuurders en een passagiere werden door medisch personeel onderzocht. Geen van hen had letsel opgelopen.

De eerste rijstrook richting het noorden werd in verband met het ongeval afgesloten en voor de overige rijstroken gold een snelheidslimiet. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee beschadigde voertuigen afgevoerd.