Stacaravan uitgebrand op camping in Paasloo

Henry-Wallinga©-Brand-Stacaravan-Paasloo-08PAASLOO – Brandweerkorpsen van Steenwijk en Oldemarkt werden in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 september opgeroepen voor een brand op camping Krolsbergen. Daar zou, volgens de melding op de pagers, een stacaravan in brand staan. De campingeigenaar stond de brandweer al op te wachten en dirigeerde ze naar de brand.

Het vuur greep razendsnel om zich heen. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was kon de caravan niet meer worden gered. Een stacaravan die tegenover de getroffen caravan staat liep ook schade op door de enorme hitte die bij de brand vrijkwam. De eigenaren hadden net zaterdagmiddag het seizoen afgesloten en de stacaravan winterklaar gemaakt.

Waardoor de brand is ontstaan is nog onduidelijk. De politie zal een onderzoek starten om zo de eventuele oorzaak te kunnen achterhalen.