Taxi met passagiers raakt in dichte mist van de weg

Henry-Wallinga©-Matenweg-Wanneperveen-01WANNEPERVEEN – Op de splitsing van de Matenweg met de Nieuwedijk is vannacht een taxi met daarin twee passagiers in de dichte mist van de weg geraakt. Hierbij raakte de vrouwelijke inzittende gewond en is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De taxichauffeur reed op de Matenweg richting de Nieuwedijk en had door de mist te laat de splitsing opgemerkt. Ondanks een flinke rempoging kon de man niet voorkomen dat de taxi in een greppel terecht kwam. De chauffeur en de mannelijke inzittende kwamen met de schrik vrij. De vrouw, welke al last van de rug had, kreeg door deze onverwachte duik in de greppel nog meer last van haar rug en is voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

De taxi is door bergingsbedrijf Leerentveld uit de droge sloot getrokken en weer bij het taxibedrijf afgeleverd. Daar zal naar de schade aan het voertuig worden gekeken maar dit leek op het eerste gezicht mee te vallen.