Opnieuw auto uit de bocht op knooppunt Lankhorst

Henry-Wallinga©-Knooppunt-Lankhorst-09STAPHORST – Woensdagmiddag is er opnieuw een auto uit de bocht gevlogen op het knooppunt Lankhorst. Een bestuurster van een Opel Tigra verloor in een regenbui de controle over haar voertuig toen zij van de A28 de afslag naar de A32 wilde nemen. Haar voertuig kwam in de middenberm tot stilstand.

Het brandweerkorps van Staphorst en een duikploeg van de Zwolse brandweer werden opgeroepen omdat volgens de melding het voertuig in het water zou liggen. Dit was echter niet het geval. De automobiliste stond keurig naast de weg de komst van de hulpdiensten af te wachten. Na een kort onderzoek in de ambulance door het medisch personeel bleek dat er van letsel geen sprake was. De politie heeft de vrouw naar huis gebracht.

Ondertussen werden de twee rijstroken afgekruist om het voertuig te kunnen bergen. Berger Hooikammer had de 19 jaar oude Opel vlot op de laadbak van het bergingsvoertuig zodat de rode kruizen snel weer boven de stroken weggehaald konden worden en het verkeer weer door kon rijden.