Automobilist belandt in sloot bij eenzijdig ongeval

Henry-Wallinga©-Zwartsluizerweg-Hasselt-10HASSELT – Bij een eenzijdig ongeval op de Zwartsluizerweg, de doorgaande weg tussen Hasselt en Zwartsluis, is dinsdagmorgen een automobilist met zijn auto in de sloot belandt. De man reed richting Zwartsluis toen het door nog onbekende oorzaak verkeerd ging. De auto raakte onbestuurbaar, gleed vlak voor een fietser over de parallelweg, schampte een boom en kwam in een droge sloot op de zijkant tot stilstand.

De man kon met enige hulp van de brandweer zelf uit de auto stappen en plaatsnemen in de ambulance. Hij is daarna voor controle overgebracht naar het ziekenhuis maar zijn verwondingen lijken mee te vallen.

Berger Hooikammer heeft de Mazda MX-3 uit de sloot getakeld en afgevoerd. De parallelweg werd tijdelijk afgesloten voor gemotoriseerd vervoer.