Scooterrijder gewond na aanrijding met auto

Henry-Wallinga©-Klaas-Fuitestraat-Genemuiden-13GENEMUIDEN – Bij een ongeval tussen een scooter en een auto is maandagmiddag de bestuurder van de scooter gewond geraakt. Het ongeval vond plaats op de Klaas Fuitestraat. Een automobilist kwam vanaf de Majoor Generaal Simondsstraat en reed rechtsaf de Klaas Fuitestraat in. Hierbij kwam de auto in botsing met de scooter die net vanaf een doe-het-zelf zaak wegreed.

De scooterrijder raakte door de botsing gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Zowel de scooter als de auto liepen zware schade op. Een team van verkeersongevallenanalisten stelden direct een onderzoek in naar de toedracht. Voor dit onderzoek moesten een personenauto en een B-E combinatie, welke vanaf de ongevalslocatie waren vertrokken, weer terugkomen. Tijdens het ongeval en het daarop volgende onderzoek was de straat afgesloten voor al het verkeer.