Automobilist raakt gewond na botsing tegen boom

Henry-Wallinga©-Rijksweg-Nijeveen-02NIJEVEEN – Op de Rijksweg in Nijeveen is maandagmiddag rond twee uur een automobilist gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man is door nog onbekende oorzaak frontaal op de boom gereden en raakte hierbij gewond. De opgeroepen hulpdiensten wisten de man snel uit het voertuig te krijgen en met spoed over te brengen naar het ziekenhuis. Daar zal de man aan onder meer letsel aan benen en gezicht worden behandeld.

Door het ongeval was de Rijksweg enige tijd afgesloten geweest voor al het verkeer tussen Nijeveense Bovenboer en Steenwijk. De verkeersongevallendienst kwam ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. Berger Leerentveld mocht de restanten van de totaal vernielde 29 jaar oude Nissan Micra afvoeren.