Vier voertuigen betrokken bij botsing op Flevoweg

Henry-Wallinga©-Flevoweg-Vollenhove-02VOLLENHOVE – Op de Flevoweg in Vollenhove heeft vrijdag aan het eind van de middag een aanrijding met meerdere voertuigen plaatsgevonden. Een automobilist zag een rij wachtende auto’s voor de rotonde met de Oppen Swolle te laat en botste op de file.

Door de klap schoot de aangereden auto naar voren en botste op zijn voorganger. Ook dit voertuig tikte zijn voorganger aan waardoor er dus vier voertuigen betrokken waren. Een vrouwelijke inzittende van het tweede aangereden voertuig werd niet lekker en voor haar werd een ambulance opgeroepen. Na controle bleek dat zij geen medische hulp nodig had waarop de ambulance weer vertrok.

Na het invullen van de schadeformulieren konden een ieder, behalve de veroorzaker, met enige schade zelf de weg weer vervolgen. De auto welke de botsing veroorzaakte was total loss en is door een berger afgevoerd.