Jongen raakt ernstig gewond bij ongeval met kart (Update)

Henry-Wallinga©-Industrieweg-Staphorst-04STAPHORST – Bij een ongeval met een kart is zaterdagavond 3 mei een 15-jarige jongen ernstig gewond geraakt. Op een terrein van een transportbedrijf aan de Industrieweg in Staphorst botste de jongen met zijn kart tegen een geparkeerde truck. Het letsel van de jongen was dusdanig dat in eerste instantie ook het mobiel medisch team met de traumahelikopter onderweg was voor medische assistentie.

De arts van de ambulance kreeg de jongen toch stabiel en besloot om direct met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle te gaan. Aldaar waren kruisingen afgesloten door motoragenten om de ambulance met patiënt zo snel mogelijk bij het Isala ziekenhuis te krijgen.

De verkeersongevallendienst heeft, ondanks dat het incident op eigen terrein ontstond, toch een onderzoek ingesteld.

Update:
Maandagmiddag 5 mei is de jongen helaas aan zijn verwondingen overleden.