Automobiliste botst tegen boom langs Heinoseweg

Henry-Wallinga©-Heinoseweg-Zwolle-04ZWOLLE – Bij een eenzijdig ongeval op de parallelweg van de Heinoseweg is maandagavond rond 19:30 uur een automobiliste gewond geraakt. Vlak bij haar woning botste de vrouw, nadat zij naast de weg was geraakt, hard tegen een boom. De meestal hierop volgende ruk aan het stuur werkt meestal, zoals ook nu, averechts Snel werden de hulpdiensten en de dichtbij wonende familie ingelicht. Uit eerste onderzoek door het ambulancepersoneel leek het letsel mee te vallen.

Om alles uit te sluiten werd de bestuurster voor een uitgebreid onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Haar bijrijder, een hondje, werd door de buren opgevangen. De bijna 13 jaar oude Fiat Seicento heeft de confrontatie met de boom verloren zullen we niet meer op de openbare weg tegenkomen. Berger Leerentveld heeft de auto afgevoerd.