Automobilist gewond na buiteling met auto op A28

Henry-Wallinga©-Autoopkop-Lichtmis-10DE LICHTMIS – Bij een eenzijdig ongeval op de snelweg A28 is vrijdagmorgen de bestuurder van een Peugeot cabrio gewond geraakt. Zijn voertuig vloog door nog onbekende oorzaak over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand. De man werd direct opgevangen door een passant welke hem onderdak bood tegen de hevige regenval. Dit viel voor de goedwillende automobilist nog bijna verkeerd uit. De gewonde man is namelijk met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer kon al vrij snel weer terug naar de kazernes. Voor hen waren geen werkzaamheden omdat de bestuurder reeds uit het voertuig was. Bergingsbedrijf Leerentveld heeft de auto snel van de weg getakeld. Toch ontstond er een flinke file die enkele kilometers lang was omdat er twee van de drie rijstroken waren afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Mogelijk was het slechte de oorzaak van dit incident.