2 auto’s in de sloot na mislukte poging tot passeren

Henry-Wallinga©-lLchtmisweg-Lichtmis-04DE LICHTMIS – Langs de Lichtmisweg ter hoogte van het partycentrum zijn vrijdagmorgen twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen en in een sloot beland. De bestuurder van de Volvo reed richting de Koperen Hoogte en werd te laat opgemerkt door een tegenligger. Ondanks een uitwijkmanoeuvre van de Volvo-bestuurder botste de bestuurder van de Volkswagen Golf in de zijkant, ter hoogte van de achterdeur, met zijn tegenligger.

De VW-bestuurder verklaarde tegenover de politie de andere automobilist volledig over het hoofd te hebben gezien. Beide voertuigen kwamen onherstelbaar beschadigd elk in een sloot tot stilstand. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft beide voertuigen met de kraan uit de sloot getakeld en afgevoerd naar de opgegeven adressen. Geen van de bestuurders had letsel opgelopen bij dit uitstapje.