Gewonde bij aanrijding op kruising in Nieuwleusen

Henry-Wallinga©-Bosmansweg-Westeinde-Nieuwleusen-03NIEUWLEUSEN – Bij een aanrijding op de kruising van het Westeinde met de Arendnevenweg in Nieuwleusen is donderdagmorgen één persoon gewond geraakt. Het ongeval ontstond doordat de bestuurder van de Volvo vanaf de Arendnevenweg het Westeinde wilde oversteken. Daarbij zag de man wel een voetganger, welke netjes werd voorgelaten, maar helaas niet een auto komende vanuit Nieuwleusen.

De bestuurder van deze auto moest onderzocht worden in het ziekenhuis vanwege het letsel dat hij had opgelopen. De vrouwelijke inzittende kwam, net als de man die geen voorrang verleende aan het duo, met de schrik vrij.

De politie nam de verklaringen op en schakelde bergingsbedrijf Leerentveld in om de twee beschadigde voertuigen van de rijbaan te halen.