Betonmixer op de kant na botsing met vrachtwagen

Henry-Wallinga©-Afrita28-kranenburgweg-Zwolle-04ZWOLLE – Woensdagmorgen vond er een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen van Defensie en een betonmixer op de kruising van de Kranenburgweg met de Hessenweg nabij de afrit van de A28. De vrachtwagen van Defensie met daarop een container kwam vanaf de A28 en kwam op de kruising in botsing met de betonmixer welke vanaf het Industrieterrein Hessenpoort kwam.

De truck met de betonmixer kreeg een tik van de voorzijde van de legertruck tegen de linker achterzijde, maakte een halve draai om zijn lengte-as en kwam op de linkerkant in de berm voorbij de kruising tot stilstand.

De bestuurder van de betonmixer heeft lichte verwondingen aan een hand, maar hij is ter plaatse verbonden. De chauffeur van de legertruck kwam met de schrik vrij.

Waarschijnlijk heeft één van de truckers het rode licht genegeerd. De toedracht wordt uitgespit door experts van Team VOA. Berger Wolves zette de gekantelde wagen met een wrecker vakkundig en in no time overeind.