Flinke aanrijding op kruising Dedemsweg met de Westerveldweg

Henry-Wallinga©-Dedemsweg-Westerveldweg-Dalfsen-08DALFSEN – De bestuurster van een witte Toyota Starlet is woensdagmorgen per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht, nadat ze letsel opliep als gevolg van een aanrijding. De vrouw reed rond kwart voor twaalf over de Dedemsweg, toen haar auto in de linker flank werd aangereden door een blauwe Volkswagen Caddy, die van de Westerveldweg de kruising met de Dedemsweg op reed, zonder dat de bestuurder de vrouw vrije doorgang verleende.

De Toyota vloog na de botsing de rechter berm in en en kwam met het linker achterwiel in een greppel tot stilstand. Beide auto’s waren total loss. De opgeroepen brandweer van Nieuwleusen heeft het medisch personeel geholpen de vrouw uit haar auto te halen.

Een medewerker van het Team Verkeersongevallenanalyse (VOA) zocht ter plaatse gegevens bij elkaar ten behoeve van het proces verbaal. Ten tijde van deze werkzaamheden was de kruising geheel afgesloten voor al het verkeer.