Overval op Poiesz Supermarkt in Staphorst

Henry-Wallinga©-Overval-supermarkt-Staphorst-08STAPHORST – Op vrijdagochtend 31 januari om ca 10:15 uur werd er een overval gepleegd op een supermarkt aan de Markt. Een man bedreigde een caissière met een mes en ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. De man vertrok vervolgens te voet in de richting van de kerk.

Signalement
Het betrof een blanke jonge man van ongeveer 1.80 a 1.85 meter lang. Hij droeg een grijze jas, had een sjaal voor de mond en een muts op. Hij had een plastic tas bij zich.

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. De politie zou graag in in contact komen met een aantal klanten van de supermarkt die de supermarkt hebben verlaten tijdens de overval. Ook zou de politie graag spreken met andere mensen die de man mogelijk voor of na de overval hebben gezien. Beschikt u anderzins over informatie die mogelijk tot de dader kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doen: Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.