Auto in de sloot op Zwartsluizerweg

Henry-Wallinga©Zwartsluizerweg-Hasselt-03HASSELT – Op de Zwartsluizerweg, de N331, is vrijdagmiddag rond 16:30 uur een auto in de sloot beland. De auto met daarin een man en een vrouw reden richting Zwartsluis en kwamen in de chicane in de problemen. De auto kwam met de rechterwielen tegen de stoeprand waarna de wagen onbestuurbaar werd. De auto draaide een halve slag en kwam zijdelings in de sloot terecht.

Beide inzittenden konden zonder kleerscheuren uit de auto stappen maar hadden de schrik goed in de benen. Een eenheid van de politie kwam ter plaatse en noteerde de nodige gegevens. Deze schakelde een bergingsbedrijf in om de auto weer uit de sloot te takelen.

Bergingsbedrijf Hooikammer uit Staphorst mocht de zwaar beschadigde Opel Astra uit de moddersloot takelen. Op het eerste gezicht leek de schade mee te vallen maar toen de auto op de bergingsauto stond werd de schade pas echt goed duidelijk. Het is nog maar de vraag of dit voertuig ooit weer op de weg zal rijden.