Dodelijk ongeval tussen auto en vrachtwagen op N331

Henry-Wallinga©-Werkerlaan-Hasselt-10HASSELT –  Bij een aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen is vanmiddag de bestuurder van de personenauto, een 76-jarige man uit Zwolle, om het leven gekomen. De man reed vanaf Zwolle richting Hasselt op de N331, de Werkerlaan. Medeweggebruikers zagen de man in de bocht voor de brug over het Zwartewater op de verkeerde weghelft komen, waarna de man in botsing kwam met een vrachtwagen.

De brandweer van Hasselt heeft de man snel uit het voertuig gehaald en overgedragen aan het medisch personeel. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen om zo snel mogelijk een arts ter plekke te krijgen. Helaas kwam voor de man alle hulp te laat en overleed onderweg naar het ziekenhuis.

Mogelijk is de man onwel geworden.

Volgens getuigen was de man eerder ook al bijna van de weg geraakt. De verkeersongevallendienst van de politie heeft de zaak in onderzoek. De N331 is ten tijde van het ongeval geheel gesloten geweest voor al het verkeer.