Automobilist gewond bij eenzijdig ongeval op Kooiweg

Henry-Wallinga©-Kooiweg-Giethoorn-02GIETHOORN – Zondagavond rond 18:00 uur is bij een eenzijdig ongeval aan de Kooiweg in Giethoorn één gewonde gevallen. De hulpdiensten werden door omstanders op de hoogte gebracht nadat zij een zwaar beschadigde auto midden op de weg zagen staan. Een persoon lag dwars over de stoelen van de bedrijfswagen en was gewond.

De brandweer van Giethoorn heeft met hydraulisch redgereedschap de bijrijderdeur weggeknipt om het medisch personeel alle mogelijke ruimte te geven om eerste hulp te verlenen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis.

Omdat niet duidelijk was of er zich in het voertuig meerdere personen bevonden werd de nabije omgeving goed onderzocht. Gelukkig werd niemand aangetroffen en werd uitgesloten dat er meer personen bij het ongeval betrokken waren. De politie onderzoekt het ongeval.