Blikschade bij aanrijding Gemeenteweg

Henry-Wallinga©-Gemeenteweg-Staphorst-03STAPHORST – Brandweer, politie en de ambulancedienst kregen maandagavond rond half tien een melding van een ongeval met letsel. Op de Gemeenteweg in Staphorst waren twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen. Twee dames in een Chevrolet Matiz wilden vanuit een dam linksaf de Gemeenteweg oprijden. Hierbij zagen zij een naderende Fiat Punto over het hoofd hetgeen resulteerde in een flinke klapper.

Ondanks de hevige klap was de hulp van zowel de brandweer als de ambulancedienst niet nodig. Een eenheid van de politie nam de nodige gegevens op en controleerde beide automobilisten op het gebruik van alcohol in het verkeer. Beide bliezen de “P” van prima.

De twee voertuigen zijn door bergingsbedrijf Hooikammer van de drukke straat gehaald en vervoerd naar de opslag alwaar zij morgen naar de gewenste reparateur gebracht zullen worden.