Brand in oven bij Van Dijk Banket

Henry-Wallinga©-VanDijkBanket-Zwartsluis-01ZWARTSLUIS – Tijdens werkzaamheden is woensdagavond rond half acht brand uitgebroken bij Van Dijk Banket aan Het Oude Diep. In een oven was brand uitgebroken en direct werd de bedrijfshulpverlening opgestart. Deze groep mensen is opgeleid om een beginnende brand te blussen. Even zag het erna uit dat de brand niet onder controle was te krijgen en werd hulp ingeroepen van de brandweer Zwartsluis.

Bij aankomst van de brandweer stond een B.H.V-er al klaar om de spuitgasten naar de juiste locatie te brengen. Snel was duidelijk dat de brand inmiddels onder controle was. Wel werd er rond de oven een grondige inspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het vuur daadwerkelijk uit was.

Na deze inspectie alles weer vrijgegeven en konden de werkzaamheden worden hervat. Wel zal een gedeelte van de productie moeten worden afgeschreven.