Bestuurder brommobiel gewond bij ongeval

Henry-Wallinga©-Klosseweg-Wanneperveen-09WANNEPERVEEN – Bij een ongeval tussen een camper en een brommobiel op de kruising Gasthuisdijk met de Klosseweg is vanmorgen de bestuurder van een brommobiel gewond geraakt. De man kreeg op de kruising geen voorrang van een bestuurder van een camper op de onoverzichtelijke kruising. De brommobiel boorde zich in de flank van de camper.

De opgeroepen brandweer heeft samen met het ambulancepersoneel de gewonde bestuurder uit het voertuig gehaald waarna de man met onbekend letsel is overgebracht naar een ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst heeft een onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De brommobiel is door een berger afgevoerd, het echtpaar wat vakantie vierde in de provincie kon zelf hun weg vervolgen.