Auto op zijn kant na botsing met boom

Henry-Wallinga©-Verkavelingsweg-Hasselt-09HASSELT – Bij een eenzijdig ongeval op de Verkavelingsweg is donderdagmorgen een automobilist gewond geraakt. Hulpdiensten kregen rond tien voor elf een melding van een ongeval met letsel. Ook werd direct de traumahelikopter opgeroepen. Door onbekende oorzaak raakte de man van de weg en botste tegen een boom waardoor de bestelauto kantelde.

Bij aankomst van de gealarmeerde brandweer klom de man net uit zijn auto. Na een controle in de ambulance bleek toch dat het nodig was om de man over te brengen naar een ziekenhuis. De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

Nadat de brandweer de boom aan handzame stukken had gezaagd keerden zij weer terug naar de kazerne. Een eenheid van de politie noteerde enkele gegevens waarna berger Hooikammer de bestelauto kon afvoeren.