Automobilist gewond bij kop-staart aanrijding

Henry-Wallinga©-Dekkersland-A28-04STAPHORST – Bij een aanrijding tussen een Volkswagen en een Mitsubishi op de A28 ter hoogte van tankstation Dekkersland is zaterdagavond één persoon gewond geraakt. De Volkswagen botste met de rechtervoorzijde op de linkerachterzijde van de Mitsubishi. Door de klap kwam de VW op zijn kant tot stilstand. De bestuurder van deze auto raakte hierdoor gewond en is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn bijrijdster mankeerde niets.

De inzittende van het andere voertuig bleef eveneens ongedeerd. Waarom de twee voertuigen met elkaar in aanraking kwamen is niet bekend. Door het ongeval waren twee rijbanen geblokkeerd. Het verkeer ondervond hier ernstige hinder van hetgeen al snel resulteerde in een kilometers lange file. Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de twee voertuigen afgevoerd.