Automobilist gewond bij ongeval in Nieuwleusen

Henry-Wallinga©-Jagtlusterallee-Nieuwleusen-01NIEUWLEUSEN – De brandweer van Nieuwleusen werd donderdagavond opgeroepen voor een melding van een “ongeval letsel”. Bij aankomst bleek, dat een 51-jarige automobilist uit Beekbergen de controle over zijn voertuig was verloren en kwam tegen een tuinmuurtje van de woning naast de Rehobothkerk aan de Jagtlusterallee gtot stilstand. De man droeg, gezien de flinke deuk in zijn voorruit, geen veiligheidsgordel en hield een pijnlijke nek een een bloedende hoofdwond over.

De veroorzaker wilde na de aanrijding wegrijden, maar een getuige wist de sleutels af te pakken. Omdat het vermoeden bestond dat de automobilist alcohol genuttigd had, werd de man voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis waar door een arts een bloedproef werd afgenomen. Het rijbewijs is ingevorderd.

Berger Leerentveld heeft de auto afgevoerd.