Twee gewonden bij eenzijdig ongeval auto tegen boom

Henry-Wallinga©-Dedemsweg-Nieuwleusen-02NIEUWLEUSEN – Bij een eenzijdig ongeval op de Dedemsweg, de weg tussen Nieuwleusen en Dalfsen, zijn zondagavond twee personen gewond geraakt. Door onbekende oorzaak verloor de bestuurster van een Renault Megane de controle over haar voertuig en botste tegen een tweetal bomen. Zij kwam samen met haar vriend bekneld in de auto te zitten.

De brandweer van Nieuwleusen moest eraan te pas komen om het duo uiterst voorzichtig uit de auto te halen. Dit gebeurde onder streng toezicht van ambulancemedewerkers. Beide inzittenden zijn met onbekend letsel overgebracht naar het Sophia Ziekenhuis in Zwolle.

Naar de toedracht van het ongeval werd direct een onderzoek ingesteld. Een medewerker van de verkeersongevallendienst bracht de situatie in kaart. Een bergingsbedrijf heeft de totaal vernielde wagen afgevoerd.