Oldtimer volledig verwoest door brand

ZWARTSLUIS – Een personenauto is aan het begin van de nacht, van maandag op dinsdag 20 november volledig uitgebrand op de Stouweweg te Zwartsluis. Halverwege de rit van werk naar huis vatte de auto door vermoedelijk een technisch mankement vlam. De bestuurder zette de auto in de berm en daar brandde de wagen volledig uit. De onfortuinlijke man ondernam nog een bluspoging met zijn brandblussertje, maar dat bood geen soelaas. Er werd contact gezocht met de alarmcentrale.

De Meldkamer Oost Nederland stuurden de brandweermannen van Zwartsluis naar het buitengebied Baarlo, alwaar de hevig brandende auto stond. Bij aankomst van de spuitgasten stond het voertuig in lichterlaaie.
Om te blussen werd gebruik gemaakt van schuimvormend middel en als laatste werd een straal hoge druk ingezet. Het totaal vernielde vervoersmiddel werd door bergingsbedrijf Hooikammer afgevoerd.