Gewapende overval op Tankstation

NIEUWLEUSEN – Zondagavond rond 19:30 uur is er een gewapende overval gepleegd bij een tankstation aan de Den Hulst in Nieuwleusen. De medewerkster kreeg twee getinte mannen in de pompshop. De vrouw moest onder bedreiging van een wapen de inhoud van de kassa afstaan. Via een Burgernetactie werden inwoners verzocht uit te kijken naar de overvallers.

Het duo vertrok na de overval lopend richting de Eshuisweg maar verdwenen daar uit het zicht. Diverse eenheden van de politie kamden de omgeving uit. Zij werden daarbij geholpen door een hondengeleider. Helaas kon de trouwe viervoeter geen geurtje opvangen dat leidde naar de daders. De technische recherche onderzocht de pompshop op sporen van de daders. Enkele schoenafdrukken werden veilig gesteld en zullen nader worden onderzocht. Tot nu toe is er van de daders geen spoor te bekennen.