Auto glijdt van talud af na slippartij op Viaductweg

STAPHORST – Bij een ongeval op de Viaductweg in Staphorst zijn zondagmiddag drie personen gewond geraakt. Het drietal zat in een personenauto die vlak voor het viaduct over de A28 in de slip raakte en daarbij van het talud gleed. De bestuurder en zijn twee vrouwelijke passagiers konden zelf uit de beschadigde Volkswagen Polo klimmen. De opgeroepen brandweer van Staphorst assisteerde de ambulancebroeders bij het verzorgen van de slachtoffers.

De bestuurder had zijn arm uit de kom en zijn bijrijdster klaagden over pijn in de nek. De vrouw die achterin zat kwam er met schaafwonden vanaf. De verkeersongevallendienst kwam ter plaatse om de nodige gegevens vast te leggen. Na dit onderzoek kon berger Hooikammer de auto weer naar boven takelen en afvoeren naar de stalling. Daar kan de eigenaar nadat de V.O.A de auto heeft vrijgegeven weer ophalen.