Vrouw gewond na botsing tegen boom

ROUVEEN – Op de Rechterensweg in Rouveen is maandagavond een vrouw gewond geraakt bij een botsing tegen een boom. Brandweerkorpsen uit Hasselt en Staphorst werden gealarmeerd omdat er eerst onduidelijkheid was waar exact de locatie was van het ongeval op de lange weg. Een eenheid van de politie trof als eerste de auto aan en dirigeerden de overige hulpdiensten naar de juiste plek.

Na kort overleg tussen medisch personeel en de bevelvoerder van de brandweer werd besloten het dak te verwijderen om zo het slachtoffer te bevrijden. Met het hydraulisch gereedschap werd het dak losgeknipt en naar voren geklapt. De vrouw werd op een wervelplank uit de auto gehaald en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe lang de vrouw klem heeft gezeten in haar auto op dit rustige gedeelte van de Rechterensweg. Berger Hooikammer heeft de auto afgevoerd nadat de politie de nodige gegevens had genoteerd.