Automobilist gewond na botsing tegen boom

NIEUWLEUSEN – In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 oktober is op de N377 – Zwolseweg een 55-jarige automobilist uit Dedemsvaart gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Het slachtoffer en zijn 20-jarige bijrijder uit Nieuwleusen, raakten door nog onbekende oorzaak , ter hoogte van De Stouwe van de weg en botsten tegen een boom. Het tweetal kwam met hun voertuig op de parallelweg tot stilstand.

De brandweer van Nieuwleusen moest, om het slachtoffer te bevrijden, het dak van de auto knippen. De man is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De 20-jarige bijrijder, die zelf uit de zwaar gehavende auto kon klauteren, bleef ongedeerd.

Ten tijde van het ongeval werd het weinige verkeer langs het ongeval geleid over één rijbaan. Bergingsbedrijf Autax kreeg de eer om de totaal vernielde Fiat van de weg te halen en af te voeren.