Geslaagde Veiligheidsdag in Staphorst

STAPHORST – De Gemeente Staphorst organiseerde zaterdag met de Brandweer Staphorst de Veiligheidsdag bij de brandweerkazerne aan de Gemeenteweg De Veiligheidsdag, die eens per vijf jaar plaats vindt, is bedoeld om de burger kennis te lten maken met diverse aspcten van veiligheid in de woon- en werkomgeving.

De hulpverleningsintanties toonden hun materieel en gaven ruimschoots informatie en voorlichting over hun activiteiten en doelstellingen. De brandweer was goed vertegenwoordigd, maar ook onder andere Veilig Verkeer Nederland, Politie IJsselland, het Sigma Team, Ambulancevervoer, de Brandwondenstichting, Rode Kruis, Stichting Welzijn Ouderen, Reddingsbrigade, Veiligheidsregio IJsselland en basisscholen uit gemeente Staphorst gaven acte de présence.

Voor de bemanning van de hoogwerker van het Meppeler brandweerkorps had de dag een echte uitruk naar Nijeveen in petto…no play!