Uitwijken voor rommel op rijbaan leidt tot ongeval

DE LICHTMIS – Een uitwijkmanoeuvre op de snelweg A28 ter hoogte van de Lichtmis heeft zaterdagmiddag tot een ongeval geleid. De bestuurder van een auto met een caravan wilde uitwijken voor rommel op de weg, toen het plots misging. De combinatie sloeg op hol en de auto raakte de middengeleider, gleed enkele meters door en kwam half op de geleider hangend tot stilstand. Door de klap schoot de caravan los van de auto en kwam achterstevoren op de rijbaan te staan. Hier botste er een andere auto op, deze half onder de caravan schoot.

De vrouw, die in de auto met caravan meereed, is overgebracht naar een ziekenhuis.
De twee dames, die in de auto zaten, die onder de caravan schoof bleven ongedeerd.
Het verkeer ondervond veel hinder van dit ongeval. ,
De hulpdiensten die massaal waren opgeroepen hoefden niet echt in actie te komen. Wel was het even zoeken naar het ongeval, want in de melding, die in de pagers verscheen, bleek het hectometerpaaltje niet te kloppen: het ongeval was een kilometer eerder dan was gemeld.