Automobilist gewond bij éénzijdig ongeval

ZWOLLE – Aan de Haersterveerweg is in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juni en 23-jarige automobilist uit Abbega gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man werd gewond in zijn auto aangetroffen door de inzittenden van een andere auto die langs kwam. De bestuurder had in een flauwe bocht zijn auto niet meer onder controle en botste op een lantaarnpaal en een boom. Hoe lang de man al gewond in zijn auto heeft gezeten voordat hij gevonden werd is niet duidelijk.

De Zwolse brandweer heeft de man, die alleen in de auto zat, uit zijn auto geknipt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Uit navraag bleek dat de man zich niets van het ongeval kon herinneren. Logisch gezien het enorme gat wat hij in de voorruit heeft gekopt. Ook nu blijkt hoe belangrijk het gebruik van veiligheidsgordels zijn. Er is een bloedproef afgenomen voor controle op alcohol.